Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, marţi, că într-o perioadă relativ scurtă va putea începe vaccinarea sportivilor şi stafurilor tehnice din loturile naţionale, însă a precizat că în cazul celor care activează în străinătate, ei trebuie să vină în ţară pentru a se imuniza.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

““Ne bucurăm că loturile naţionale şi cele olimpice au fost introduse în categoria a doua şi într-o perioadă relativ scurtă de timp vom putea trece la vaccinarea tuturor sportivilor şi a stafurilor tehnice. Vaccinarea este cea mai scurtă cale spre normalitate. Eu mă voi vaccina în momentul în care îmi va veni rândul, probabil prin aprilie sau pe final de martie. Orice procedură de vaccinare se poate desfăşura doar pe teritoriul naţional. Vor veni să se vaccineze. În momentul de faţă aşteptăm, este o chestiune de soft, se vor încărca toate informaţiile şi se va trece la faza programării”, a spus Burleanu.

El a menţionat că nu ştie dacă sunt jucători care nu vor să se vaccineze. “E un act voluntar, e doar o oportunitate pe care o avem”, a precizat Burleanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.