Biroul Executiv (BEx) al PRO România s-a reunit marţi pentru a discuta raportul Grupului de lucru privind fuziunea cu ALDE. Conform concluziilor prezentate în urma discuţiilor cu reprezentanţii ALDE, BEx a decis convocarea online a Congresului Naţional Extraordinar al PRO România pentru întreruperea demersurilor de fuziune a celor două formaţiuni politice, pe data de 27 februarie, ora 15.00. „Diferenţele de viziune cu privire la viitorul comun au făcut ca reprezentanţii ALDE, reuniţi în cadrul Delegaţiei Permanente, să adopte această decizie. ALDE şi PRO România vor continua să reprezinte în continuare interesele electoratului propriu”, a transmis ALDE.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE „Delegaţia Permanentă Naţională a ALDE, întrunită în data de 26 ianuarie a.c., a decis convocarea în data de 26 februarie 2021 a Congresului Extraordinar al partidului pentru denunţarea protocolului de fuziune cu PRO România şi întreruperea demersurilor de fuziune dintre cele două formaţiuni politice.

Diferenţele de viziune cu privire la viitorul comun au făcut ca reprezentanţii ALDE, reuniţi în cadrul Delegaţiei Permanente, să adopte această decizie. ALDE şi PRO România vor continua să reprezinte în continuare interesele electoratului propriu.

ALDE va continua să apere drepturile şi libertăţile cetăţenilor, reprezentând interesele clasei de mijloc, ale acelora care lucrează în serviciul public, ale întreprinzătorilor din toate sectoarele economiei, ale practicienilor profesiilor liberale, ale românilor pentru care libertatea individuală este pusă cu adevărat în valoare prin asumarea activă a responsabilităţii pentru propriul destin, pentru soarta comunităţii şi prosperitatea naţiunii”, arată comunicatul de presă al ALDE.

ŞTIREA INIŢIALĂ „Acceptând şi respectând diferenţele doctrinare şi de viziune, PRO România şi ALDE se vor concentra să reprezinte cât mai fidel interesul electoratului propriu. Cele două partide îşi vor continua eforturile şi lupta pentru apărarea celor loviţi deopotrivă de criză şi de actuala guvernare”, arată un comunicat de presă al PRO România.

Sursa citată mai spune că evenimentul se va desfăşura online, pentru a respecta măsurile de siguranţă în contextul pandemiei, iar ordinarea de zi şi alte informaţii relevante vor fi comunicate ulterior.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.