Autorităţile au primit, marţi, un apel pe 112 de la un bărbat care sesiza că la Curtea de Apel Bucureşti ar exista un dispozitiv exploziv. Pirotehniştii au început verificările, iar clădirea a fost evacuată. După aproximativ două ore, echipajele de intervenţie au stabilit că a fost vorba despre o alarmă falsă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Aspectele semnalate prin apelul 112 nu se confirmă”, a transmis Poliţia Capitalei la finalul verificărilor. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Astăzi, în jurul orei 10:40, Poliţia Capitalei a fost sesizată prin SNUAU 112, de către un bărbat, despre faptul că la Curtea de Apel Bucureşti se află un dispozitiv exploziv, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că în acest moment cladirea este evacuată, iar la faţa locului s-a deplasat echipa pirotehnică din cadrul IGPR, care urmează sa efectueze verificări specifice.

Anul trecut, autorităţile au mai intervenit la astfel de ameninţări la Curtea de Apel Bucureşti, în 29 iunie şi 14 octombrie. Ambele ameninţări s-au dovedit a fi false. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.