Un incendiu puternic a izbucnit, luni seară, la un utilaj, în incinta unui parc industrial din judeţul Prahova, în apropiere de Ploieşti. Pompierii au anunţat evacuarea a o sută de muncitori care intraseră în tura de noapte. La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul a fost lichidat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit ISU Prahova, incendiul a fost anunţat în incinta unui parc industrial situat în apropiere de Ploieşti, în localitatea Ariceştii Rahtivani. Focul a cuprins un utilaj cu rol EGR (folosit la recircularea gazelor – n.r.), la o instalaţie care funcţiona la temperaturi ridicate. 
 
Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale şi au îndepărtat stratul de izolaţie de pe utilaj pentru a răci instalaţia. La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul a fost lichidat şi se lucrează la înlăturarea efectelor acestuia. 
 
Preventiv, o sută de muncitori au fost evacuaţi şi nu au fost anunţate victime. 
 
Parcul industrial în care s-a produs incendiul este unul privat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.