Circulaţia rutieră este îngreunată, luni seară, pe DN 13B, în Pasul Bucin (Harghita), şi pe DN 18, în Pasul Gutâi (Maramureş), unde mai multe TIR-uri au rămas blocate, din cauza zăpezii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a transmis că pe DN 13B Gheorgheni - Praid, în zona Pasului Bucin (judeţul Harghita), din cauza vremii nefavorabile, patru autotrenuri au rămas imobilizate pe carosabil, pe sensul către Praid.

Circulaţia se desfăşoară îngreunat, pe jumătate de cale.

În această zonă ninge abundent. Drumarii acţionează cu utilaje de deszăpezire, pentru curăţarea carosabilului.

De asemenea, Poliţia Judeţeană Maramureş a anunţat că două echipaje ale Poliţiei Rutiere acţionează în Pasul Gutâi pentru fluidizarea traficului îngreunat din cauza zăpezii abundente căzută în ultimele ore şi a unui autocamion blocat în trafic.

"Poliţiştii rutieri au sancţionat contravenţional administratorul drumului pentru intervenţia tardivă cu mijloacele de deszapezire. Traficul rutier nu a fost oprit, dar se circulă în condiţii de iarnă. Rugăm conducătorii auto să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri şi să nu se pornească la drum având autoturismele neechipate corespunzător", au transmis reprezentanţii Poliţiei Maramureş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.