Cincizeci şi şapte de persoane au fost amendate de poliţiştii doljeni cu peste 24.000 de lei pentru că au participat sâmbătă seară la o petrecere de logodnă într-un restaurant din Craiova. Sesizarea a fost făcută pe numărul Telverde.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, sâmbătă seară, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost sesizaţi prin Telverde cu privire la faptul că în incinta unui restaurant din Craiova este organizată o petrecere.
 
La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Craiova, fiind totodată redirecţionate mai multe echipaje din cadrul Secţiilor 1, 2, 3, 4, şi 6 Craiova, jandarmi din cadrul I.J.J. Dolj şi G.J.M.B. Craiova, precum şi o grupă de luptători din cadrul S.A.S Dolj.
 
“În incinta localului, poliţistii au identificat 55 de persoane care participau la un eveniment privat, respectiv o logodnă, fiind aplicate astfel 55 de sancţiuni contravenţionale conform Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de Covid 19, în valoare de 17.500 de lei. De asemenea, a fost identificat organizatorul evenimentului în persoana unui bărbat de 42 de ani, din Craiova, care a fost sancţionat cu amendă în valoare de 3.000 de lei conform Legii 55/2020”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.
 
Sursa citată a menţionat că poliţistii l-au identificat şi pe administratorul localului, o femeie din Craiova, care a fost amendat cu 4.000 de lei. 
 
Pe durata stprii de alertă evenimentele private - nunţi, botezuri, mese festive  - sunt interzise.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.