Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) anunţă, sâmbătă seară, că toate cele 12 secţii de votare din Circumscripţia electorală orăşenească nr. 6 Moldova Nouă au fost deschise în vederea efectuării, între orele 18:00 – 20:00, a operaţiunilor preliminare zilei alegerilor, inclusiv înregistrarea cererilor pentru urna specială (mobilă).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit AEP, birourile electorale ale secţiilor de votare au preluat de la Primăria oraşului Moldova Nouă  11.984 de buletine de vot şi 11.350 de timbre autocolante cu menţiunea “VOTAT”, materialele sanitare, precum şi celelalte materiale necesare desfăşurării scrutinului pentru funcţia de primar al localităţii Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin.
 
”Precizăm că reprezentanţi ai Autorităţii Electorale Permanente participă, în calitate de observatori, la operaţiunile preliminare zilei votării în secţiile de votare din Moldova Nouă, cu scopul de a monitoriza buna desfăşurare a acestora. Preşedintele AEP, Constantin-Florin Mituleţu-Buică, face un apel către membrii birourilor electorale ale secţiilor de votare să asigure, pe toată durata votării, fluidizarea accesului în funcţie de numărul de cabine de vot disponibile, iar scrutinul să se desfăşoare cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară”, a transmis, sâmbătă, AEP. 
 
Alegerile au loc duminică, peste 9.000 de alegători fiind aşteptaţi la urne. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.