Colegiul Naţional al PMP a decis organizarea Congresului formaţiunii în perioada 6-7 martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Colegiul Naţional PMP reunit la Sinaia a stabilit calendarul de organizare al Congresului PMP care va avea loc în perioada 6-7 Martie 2021 şi a dezbătut teme politice la zi”, a transmis, sâmbătă, PMP. 
 
Formaţiunea şi-a exprimat ”preocuparea şi îngrijorarea faţă de modul în care se desfăşoară campania de vaccinare” şi solicită Guvernului ”mai multă transparenţă şi mai multă eficienţă în acest proces”. 
 
”De asemenea, Partidul Mişcarea Populară solicită Guvernului să supună dezbaterii publice Planul de Rezilienţă şi Redresare, să implice cetăţenii, societatea în dezbatere pentru a identifica soluţii”, a mai transmis formaţiunea. 
 

Congresul este organizat pentru alegerea unei noi conduceri naţionale şi stabilirea direcţiei politice pe care partidul o va asuma în continuare.

”PMP, prin cei peste 2.000 de consilieri locali, peste 70 de consilieri judeţeni şi consilieri generali ai Capitalei şi 49 de primari, continuă activitatea sa în administraţia publică locală şi promovează proiectele anunţate pentru dezvoltarea comunităţilor, fiind al treilea partid la nivel naţional ca număr de aleşi locali. Suntem un partid autentic de dreapta şi rămânem ataşaţi valorilor creştin - democrate, asumărilor conservatoare, tradiţionaliste. Rămânem loiali şi consecvenţi promovând marile proiecte pentru care am luptat politic în ultimii ani”, a transmis anterior formaţiunea.

La alegerile parlamentare, PMP nu a întrunit pragul electoral de 5%, iar liderul formaţiunii, Eugen Tomac, a demiionat din funcţie.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.