Organizatorii IndyCar au anunţat, vineri, amânarea cu o săptămână a începutului sezonului 2021, pentru 18 aprilie, noul calendar prevăzând ca primele patru curse să se desfăşoare pe parcursul a 15 zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Grand Prix-ul din Alabama, care se desfăşoară pe circuitul de la Birmingham, va fi mutat din motive legate de televizare, dar şi din cauza pandemiei de Covid-19.

"Schimbările din progam, motivate de condiţiile actuale ale pandemiei, ne oferă un start bun pentru sezonul 2021", a declarat Mark Miles, preşedintele Penske Entertainment Corporation, care deţine IndyCar din noiembrie 2019.

Pe lângă GP din Alabama şi cel din St. Petersburg în Florida din 25 aprilie, etapele din1 şi 2 mai de la Fort Worth şi cursa din 15 mai de la Indianapolis Motor Speedway vor avea loc normal, înainte de ediţia cu numărul 105 a cursei de 500 de mile de la Indianapolis, din 30 mai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.