Deputatul liberal Florin Roman anunţă, vineri seară, că intenţioneze să transforme întrebările pe care le primeşte pe Facebook în interpelări către miniştrii de resort sau autorităţile competente. ”Cred că anul 2021 va fi unul al comunicării, dar nu aceea de faţadă, ci al comunicării directe, cu fiecare individ”, afirmă liberalul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Dacă am crezut că provocările au fost doar în anul 2020, vă invit să urmăriţi cu atenţie ce va fi în 2021. Şi nu fac referire doar la pandemia prin care trecem... Cred că anul 2021 va fi unul al comunicării, dar nu aceea de faţadă, ci al comunicării directe, cu fiecare individ, indiferent de categoria socio-profesională din care face parte”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Florin Roman. 
 
Acesta afirmă că ”a venit timpul să redescoperim puterea cuvintelor şi să o transformăm în fapte”. 
 
”Şi, pentru că veni vorba despre dialog, vă invit să îmi fiţi alături într-un demers.
Fiind deputat în Parlamentul României, vreau ca săptămânal să adun întrebări din partea dumneavoastră, pe care mai apoi să le transpun în interpelări către miniştri sau factori decidenţi din administraţia publică centrală. Astfel, aflăm cu toţii răspunsurile întrebărilor noastre”, a adăugat liberalul. 
 
Postarea deputatului a strâns, în mai puţin de o oră, zeci de mesaje, multe referindu-se la pensii şi creşterea vârstei de pensionare. 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.