Nu a început de mult timp anul nou şi iată că Vlad Cazino lansează deja prima campanie promoţională amplă din 2021! Este vorba despre nu mai puţin de 6 săptămâni în care distracţia pe platforma de cazino online va fi şi mai animată graţie numeroaselor premii puse în joc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gadgeturi şmecherifice, bani şi rotiri la sloturi online sunt pregătite pentru norocoşii câştigători în cea mai nouă campanie Vlad Cazino. TV-uri Oled 4k gigant, Macbook Air Pro şi console de ultima generaţie, espressoare profi si smartwatch-uri classy sunt printre gadgeturile pregătite în promoţie.

Cum participi la noua campanie Vlad Cazino

Ca de obicei, lucrurile sunt simple şi plăcute. Trebuie doar să optezi pentru promoţie în contul de client (existent sau nou realizat) şi să te bucuri de joc! Acumulezi câte un tichet pentru tragerea la sorţi săptămânală pentru fiecare 30 RON jucaţi la sloturi, la mesele din Live Cazino sau în camerele de Bingo online. Nu există condiţii speciale, ci doar şansa la câştiguri extra! Citeşte online pe platformă termenii şi condiţiile campaniei promoţionale, optează pentru aceasta şi dă-i start la distracţie online cât cuprinde!

Câte premii sunt pregătite în fiecare săptămână

Primele 2 locuri au rezervate câte un super gadget în fiecare săptămână! Tot prin tragere la sorţi se acordă şi alte premii consistente, practic 145 de jucători norocoşi vor avea parte de extra beneficii! Locurile 3-10 împart fondul de premiere de 5.000 RON, iar locurile 11-15 împart 20.000 de rotiri la sloturi de top.

În prima săptămână de campanie, locul 1 primeşte un Apple Watch 6, iar locul 2 un iRobot Roomba 605. În cea de-a doua săptămână, promoţia aduce un TV Sony Bravia OLED, 138.8 cm şi o boxă inteligentă Google Max, pe lângă premiile în bani şi cele în rotiri, iar surprizele continuă până la finalul lunii februarie.

"Renovează-ţi casa cu gadgeturi şmecherifice! 2021 este anul tuturor posibilităţilor în cazinoul meu, aşa că v-am pregătit o promoţie fabuloasă în următoarele şase săptămâni! Vrei să-ţi upgradezi casa şi să arate la fel de blanao ca şi castelul meu superbissim? Atunci participă la Extragerile săptămânale cu gadgeturi de top, bani şi rotiri", spune Vlad, vampirul care îi întâmpină pe toţi vizitatorii cazinoului online Vlad Cazino.

Demn de menţionat este că această campanie oferă premii constând în gadgeturi asociate anumitor camere dintr-o locuinţă. Astfel, la extragere se oferă produse în legătură cu câte o cameră marcată în respectiva săptămână. Se începe cu holul, apoi se continuă cu livingul, bucătăria, dormitorul, biroul şi camera de jocuri.

Având un format unic încă de la lansare, Vlad Cazino este primul cazino online licenţiat ONJN cu specific 100% românesc, garantat de unul dintre cele mai prestigioase grupuri de jocuri de noroc la nivel mondial - Kindred Group. Cu o mare varietate de sloturi plus blackjack, ruletă, bingo şi, mai nou, Jackpot Poker, Vlad Cazino se doreşte a fi principala destinaţie a românilor în materie de divertisment axat pe jocuri online.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.