Chiar dacă am avut recent multe evenimente sportive la mijloc de săptămână, fotbalul nu face pauză nici în weekend, ba chiar ne va oferi meciuri care se anunţă foarte interesante, atât pentru fani, în general, cât şi pentru pasionaţii de pariuri, în special - cu o mulţime de oportunităţi excelent cotate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În România, meciuri precum Universitatea Craiova - Viitorul Constanţa şi FC Botoşani - Dinamo se vor juca în Liga 1. Cel puţin la fel de atractive sunt partidele din competiţiile interne europene, aşa cum este Manchester United - Liverpool, în Cupa Angliei. De urmărit sunt şi AC Milan - Atalanta, Schalke - Bayern Munchen şi Atletico Madrid - Valencia, în Italia, Germania şi respectiv Spania.

În cadrul acestui material, vă prezentăm 3 meciuri de top din acest weekend plus 3 din cele mai populare ponturi pariuri fotbal online.

1. Alaves - Real Madrid: ambele echipe înscriu - cotă 1.81 la Unibet

În La Liga, Alaves primeşte vizita celor de la Real Madrid, sâmbătă, de la ora 22:00, partidă transmisă live la Unibet TV. După ce au fost învinşi uimitor în Cupa Spaniei de o echipă de liga a treia (Alcoyano), scor 2-1, cei de la Real Madrid au nevoie să forţeze la Alaves. Gazdele au 3 înfrângeri la rând, dar cel mai probabil nu vor ceda uşor. La finalul anului trecut, Alaves a câştigat chiar pe terenul lui Real cu 2-1. Dacă ţinem cont şi de istoricul general al întâlnirilor directe, o idee interesantă la pariuri online ar fi selectarea opţiunii în care ambele echipe marchează - cotă 1.81 în oferta Unibet.

2. Manchester United - Liverpool: maximum 2 goluri - cotă 2.02 la Unibet

Partida Manchester United - Liverpool (duminică, ora 19:00, în 16-imile Cupei Angliei, prin Live Streaming la Unibet TV) vine după un meci similar disputat cu doar o săptămână înainte în Premier League. A fost 0-0 şi este foarte probabil ca nici de această dată să nu vedem prea multe goluri. În precedentele 4 jocuri directe dintre Manchester United şi Liverpool, maximum 2 goluri / meci au fost consemnate pe tabelă. Partida actuală este importantă pentru ambele echipe, care ar putea să mizeze mai degrabă pe aşteptarea unor erori ale adversarilor decât pe atacuri cu orice risc. La Unibet, este excelentă cota 2.02 pentru sub 2.5 goluri în Manchester United - Liverpool.

3. FC Botoşani - Dinamo: nu marchează ambele echipe - cotă 1.78 la Unibet

FC Botoşani - Dinamo este un meci între două formaţii aflate în criză în acest sezon. Totuşi, lucrurile par mai grave la Dinamo, care chiar în etapa anterioară a pierdut acasă. De cealaltă parte, FC Botoşani a învins în deplasare în ultima etapă şi pare mai determinată să iasă din perioada de suferinţă. Meciul se va juca duminică seară, de la ora 20:00, pe o vreme foarte rece, aşadar este foarte probabil să vedem un joc închis, fără prea multe reuşite în atac. Statisticile ne arată că în doar 3 din precedentele 10 meciuri directe dintre Dinamo şi FC Botoşani, ambele formaţii au marcat. Să fie din nou un meci în care nu înscriu ambele echipe? Un pariu pe această idee este cotat cu 1.78 la Unibet.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.