Cântăreţul britanic Robbie Williams s-a izolat într-o vilă de lux din St. Barts după ce a fost diagnosticat cu Covid-19, scrie Daily Mail.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Artistul în vârstă de 46 de ani se află împreună cu soţia sa, Ayda Field, în vârstă de 41 de ani, şi cei patru copii - Teddy (8 ani), Coco (2 ani), Charlton (6 ani) şi Beau (11 luni) pe o proprietate fastuoasă cu plajă proprie şi piscină uriaşă. O noapte în această vilă cu şase dormitoare costă 15.000 de lire sterline, mai scrie tabloidul. 

Marţi, presa britanică a scris că Robbie Williams s-a izolat la St. Barts după ce a contractat virusul şi a fost constrâns să-şi prelungească sejurul pe insula din Caraibe. 

Cântăreţul anunţa în decembrie că plănuieşte să înfiinţeze o nouă trupă şi să deschidă o galerie şi un club de noapte în Berlin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.