Un bărbat din Bucureşti a fost înjunghiat, marţi, în urma unui conflict. Victima a primit îngrijiri medicale, dar nu a putut fi salvată. Agresorul a fost găsit în zona conflictului, fiind dus la Secţia 11 Poliţie

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Astăzi, în jurul orei 16.00, prin apel 112, o persoană a sesizat un conflict între doi bărbaţi, în urma căruia unul a fost lovit cu un obiect ascuţit”, a anunţat, marţi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 11, care pe baza primelor informaţii au depistat în zonă, un tânăr, pe care l-au condus la sediul subunităţii.

De asemenea, la adresă s-au deplasat echipaje de prim ajutor, care au acordat îngrijiri bărbatului rănit.

”În pofida eforturilor medicale, tânărul a decedat. Trupul neînsufleţit urmează a fi ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, a mai precizat POliţia.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.