Indiferent de domeniul de activitate şi industrie, orice muncitor este predispus la riscuri de accidentare, mai mici sau mai mari. Mai ales în cazul celor ce presupun muncă fizică. Riscul de accidentare a picioarelor este cu atât mai crescut. Fiecare mediu prezintă aşadar un anumit nivel de risc, iar fiecare muncitor poate fi mai mult sau mai puţin expus acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De aceea, responsabilitatea angajatorilor este de a se asigura că au o strategie bine pusă la punct prin care să reducă din aceste posibilităţi, reducând din problemele ce ar putea apărea. Totul începe prin identificarea pericolelor relevante, după care prin găsirea încălţămintei de protecţie potrivită.

Acest din urmă aspect este mai pretenţios decât pare. Nu există loc de compromis, deci angajatorul trebuie să se asigure că investeşte în echipamente de calitate, sigure, eficiente. În întâmpinarea celor care doresc să aibă siguranţa că au eliminat eficient pericolele de la locul de muncă vine e-shop-ul Tresa, cu echipamente de protecţie profesionale, certificate.

Încălţămintea de protecţie potrivită pentru angajaţi, de la Tresa

Datorită evoluţiei permanente, deci şi a noilor tehnologii dezvoltate care există astăzi pe piaţă, cei interesaţi au posibilitatea să investeasă inteligent în echipamente de protecţie care se pliază cu succes pe condiţiile impuse de fiecare mediu de lucru. La capitolul incaltaminte de protectie, exista astazi tipuri si stiluri variate, concepute în aşa fel încât să se plieze pe rigorile şi nevoile de proecţie ale fiecărei zone de lucru, din industrii numeroase.

După revizuirea politicilor privind siguranţa la locul de muncă, în raport cu activităţile desfăşurate, cei interesaţi vor putea alege corespunzător între tipurile de încălţăminte de protecţie disponibile pe Tresa.ro: cizme, bocanci, saboţi, sandale, pantofi etc.

Numai încălţămintea adecvată poate defini un echipament de protecţie ca fiind complet. Din rândul tipurilor mai sus menţionate, există modele cu niveluri diferite de protecţie a piciorului, în funcţie de fiecare mediu de lucru. Spre exemplu, aceştia pot fi cu sau fără bombeu, cu talpă antialunecare, cu lamelă antiperforaţie etc.

Desigur, mai presus de toate, aceştia trebuie să asigure un confort optim la purtare, protecţie pe întreaga durată a zilei. Pentru cunoscători, există şi o serie de branduri consacrate, ale căror produse se regăsesc în portofoliul magazinului Tresa, precum Cerva, Black Knight, Fridrich&Fridrich sau Panda. Peste 450 astfel de produse, la preţuri variate, alcătuiesc secţiunea de încălţăminte a e-shop-ului.

Detalii despre fiecare tip în parte, capacitatea de protecţie, impermeabilitate, material hidrofobizat, absorbitor de şoc, talpă antistatică şi alte astfel de caracteristici definesc diversele tipuri de încălţăminte disponibile.

Nimeni nu ar trebui să treacă cu vederea cerinţele de siguranţă de la locul de muncă, nici angajatorul, dar nici angajatul. Când în risc este sănătatea proprie sau chiar viaţa, astfel de măsuri devin o prioritate. Valoarea protectivă a încălţămintei trebuie să existe de fiecare dată şi la fel şi confortul la purtare. Când astfel de cerinţe sunt puse în faţă, Tresa.ro devine recomandarea publicului larg.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.