Gabriela Firea a afirmat că Nicuşor Dan este deranjat că pe autobuzele pe care le-a achiziţionat în 2018 scrie Primăria Capitalei şi e deranjat de realizările ei când conducea PMB. „În loc să achiziţioneze şi el 200-300 de autobuze, să fie înlocuite toate cele vechi, Plicuşor a dat ordin să fie răzuit de pe autobuze anul achiziţionării. Pe motiv că spaţiul va fi folosit pentru publicitate! Adică iar pile şi aranjamente, pentru sponsorii şi prietenii politici”, a adăugat Firea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Nu e în stare să construiască şi atunci dărâmă tot! Când am ajuns primar, bucureştenii călătoreau înghesuiţi în autobuze, unii chiar pe scară, punându-şi viaţă în pericol. Am achiziţionat 400 de autobuze noi Euro 6 şi 130 autobuze Hybrid. Pe noul primar îl deranjează că pe autobuze scrie că sunt achiziţionate în 2018. Adică în mandatul «lui Firea». Îl deranjează realizările mele.  
 
În loc să achiziţioneze şi el 200-300 de autobuze, să fie înlocuite toate cele vechi, Plicuşor a dat ordin să fie răzuit de pe autobuze anul achiziţionării.  Pe motiv că spaţiul va fi folosit pentru publicitate!   Adică iar pile şi aranjamente, pentru sponsorii şi prietenii politici.  
 
Sacrifică cetăţenii care nu vor mai putea vedea pe fereastră, plus că mulţi călători simţ un sentiment de claustrofobie, doar că să umple buzunarele unor băieţi.  
 
Şi în mandatul meu, STB a promovat evenimentele oraşului şi a vandul spaţiul publicitar disponibil, dar DOAR în spaţiile în care nu se producea un disconfort pe călători. Dar ce ştie Plicuşor ? Îl doare pe el de oameni? Se vede treabă că nu! 
 
Stai liniştit, Plicuşor! Bucureştenii NU uită aşa uşor cum crezi tu!  Şi te vor ţine minte şi pe ţine că NU ai construit nimic. Te-ai ocupat doar de blocări, stopări, raşchetări, demolări şi poliţe. Ţine minte 3 cuvinte : vei deconta tot!”, a scris Gabriela Firea marţi pe Facebook. 
 
Edilul general al PMB Nicuşor Dan a anunţat că va fi scoasă inscripţia „Primăria Capitalei” de pe vehiculele STB, iar spaţiul respectiv va fi vândut pentru reclame comerciale. „În loc să facem reclamă inutilă Primăriei Capitalei pentru un serviciu public pe care oricum îl furnizează, vom căuta să colectăm fonduri suplimentare de la agenţii economici privaţi care îşi doresc reclamă în spaţiul public”, a afirmat Dan.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.