Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii doljeni după ce a agresat o femeie, lovind-o în zona feţei, pe o stradă din Craiova, iar apoi a urcat-o cu forţa într-un autoturism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Dolj, poliţiştii au fost sesizaţi, luni, despre faptul că o femeie a fost agresată de un bărbat pe o stradă din Craiova, după care a fost urcată cu forţa într-un autoturism. 
 
"În baza celor sesizate, patrula de siguranţă publică formată din poliţişti şi un jandarm din cadrul IJJ Dolj a depistat autoturismul în cauză, pe strada Sfântul Dumitru din localitate. În autoturism au fost identificaţi un bărbat de 30 de ani şi o tânără de 27 de ani, ambii din comuna Lipovu, care au fost conduşi la sediul secţiei pentru audieri”, se arată în comunicat.
 
În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că între cele două persoane a avut loc un conflict spontan, iar la un moment dat bărbatul a lovit-o pe femeie în zona feţei, după care a urcat-o împotriva voinţei acesteia într-un autoturism pornind spre strada Sfântul Dumitru, din Craiova, unde a fost oprit de poliţişti.
 
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate, urmând să fie prezentat marţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.