Baby shower-ul este un gen de petrecere adoptat de la americani care a devenit extrem de popular în preferinţele românilor. De cele mai multe ori acesta este organizat de prietenii cuplului în cinstea bebeluşului care urmează să vină pe lume, dar şi tinerii părinţi pot plănui un party de neuitat!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iată cum poţi organiza cel mai spectaculos baby shower!

  1. Atmosfera este cea mai importantă

Dacă vrei să te asiguri că invitaţii se simt minunat, pune accent pe amenajarea spaţiului şi pe muzică. În cazul în care alegi o locaţie în care să mergeţi, decorează mesele, scaunele şi pereţii cât mai colorat şi alege o temă potrivită pentru eveniment. Baloanele, bannerele şi pozele cu prietenii şi familia sunt esenţiale pentru ca petrecerea să ofere cât mai multe amintiri plăcute. În ceea ce priveşte muzica, dacă îţi doreşti ca fiecare persoană să se bucure de o surpriză specială, invită o formaţie, DJ, sau cântăreţ. Pe contact-artist.ro vei găsi cele mai iubite personalităţi din românia, de la entertaineri, MC, magicieni, până la artişti internaţionali. 

În cazul în care preferi să organizezi evenimentul în propria casă, limitează numărul invitaţilor la spaţiul de care dispui, decorează livingul cu un colţ special pentru poze şi nu uita de confeti!

  1. Idei pentru mâncare şi băutură

Bufetul suedez este cea mai bună variantă ca mâncarea să fie pe placul tuturor. De asemenea, nu uita de candy bar-ul care este esenţial la orice baby shower. În ceea ce priveşte băutura, ar fi de preferat să te axezi pe un meniu alcătuit din cocktailuri non-alcoolice şi smoothie-uri, pentru ca fiecare persoană, inclusiv viitoarea mămică, să se poată bucura de băuturi rafinate şi sănătoase. Ultimul, dar nu cel din urmă este tortul, iar aici poţi impresiona! Alege o umplutură inedită, cu fructe de pădure sau carrot cake şi pentru aspect optează pentru decorarea lui cu minifigurine sau poze cu viitorii părinţi. În ceea ce priveşte culorile, ai libertate totală! 

  1. Gender revealul!

Această parte a evenimentului este cea mai importantă, atât pentru părinţi, cât şi pentru restul familiei şi prietenilor pentru că ea anunţă dacă bebeluşul este fată sau băiat. În cazul în care vrei să organizezi o petrecere cu această tematică, asigură-te că toate decoraţiunile sunt împărţite în roz şi albastru, la fel mâncarea şi băuturile. Organizează un mic concurs între invitaţi şi pune-i să se îmbrace într-una din cele două culori, în funcţie de preferinţele lor pentru sexul copilului. În ceea ce priveşte momentul marii dezvăluiri el se poate desfăşura prin diferite joculeţe distractive cum ar fi: spargerea unui balon în care există un confeti, tăierea unui tort sau a unei prăjituri, sau multe alte idei unice care ţin de creativitatea ta! Nu uita că orice ai alege, trebuie să ţii cont de cele două culori de mai sus.

  1. Cadouri pentru bebeluş

Dacă îţi doreşti să uşurezi munca invitaţilor pentru cadouri, cel mai simplu şi eficient este să le pui la dispoziţie o listă cu darurile pe care mămica şi le doreşte. Aici poţi include orice accesoriu şi îmbrăcăminte de care va avea nevoie cel mic!

Aşadar, dacă îţi doreşti un baby shower de neuitat, ia în calcul sfaturile de mai sus! Poţi organiza chiar tu petrecerea, sau o prietenă foarte apropiată ţie, mai ales dacă îţi doreşti ca sexul bebeluşului să fie o surpriză şi pentru tine!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.