Melania Trump condamnă, într-un mesaj de adio, violenţele de la Capitoliu, în contextul în care se pregăteşte să plece de la Casa Albă, subliniind într-un mesaj postat pe Twitter, în care îşi evocă soţul în trecere, că ”violenţa nu este niciodată soluţia”, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Fiţi pasionaţi în tot ceea ce faceţi. Dar amintiţi-vă mereu că violenţa nu este niciodată soluţia şi nu va fi niciodată justificată”, declară ea, în contextul în care violenţele de la Capitoliu, la 6 ianuarie, s-au soldat cu cinci morţi.

În acest dscurs oficial - de şase minute - înregistrat video, Prima Doamnă în exerciţiu a Statelor Unite îl evocă doar în trecere pe soţul său, aducând un omagiu familiilor militarilor, agenţilor sistemului de sănătate care se confruntă cu pandemia covid-19 şi celor care ajută victimele abuzurilor de opioide.

”Ultimii patru ani au fost de neuitat”, declară Melania Trump, un fost manechin, în vârstă de 50 de ani.

”În contextul în care Donald şi cu mine ne terminăm sejurul la Casa Albă, mă gândesc la toate persoanele pe care le-am păstrat în sufletul meu şi la poveştile lor incredibile de dragoste, patriotism şi hotărâre”, spune ea.

”Atunci când am venit la Casa Albă, am reflectat la responsabilitatea pe care am simţit-o întotdeauna, ca mamă, de a încuraja, de a da forţă şi de a învăţa valorile bunătăţii”, dă ea asigurări.

”Promisiunea acestei naţiuni ne aparţine nouă, tuturor celor care nu ne pierdem din vedere integritatea şi valorile, profităm de toate ocaziiile pentru a ne manifesta consideraţia faţă de altă persoană şi avem obiceiuri bune în viaţa de zi cu zi”, declară Melania Trump în acest mesaj de adio.

MUTARE DISCRETĂ

”Melania Trump nu este tristă că pleacă”, declară la CNN un oficial de la Casa ALbă.

Miercuri, în ziua învestirii lui Joe Biden, familia Trump se mută la Mar-a-Lago, reşedinţa sa în Florida.

Potrivit unor zvonuri, Melania Trump îşi pregăteşte de câteva săptămâni mutarea, în pofida faptului că Donald Trump şi-a recunoscut înfrângerea abia la o zi după violenţele de la Capitoliu.

Potrivit tabloidului britanic Daily Mail, Melania Trump nu ar fi contactat-o pe viitoarea Primă Doamnă Jill Biden, aşa cum cere tradiţia.

Potrivit uzanţelor, Prima Doamnă în exerciţiu îşi primeşte succesoarea la un ceai.

Donald şi Melania Trump nu au invitat cuplul Biden nici la tradiţionala vizită în Biroul Oval şi nu vor asista la învestirea noului şef al statului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.