Antrenorul Marius Şumudică, recent demis de la Gaziantep, a ajuns la un acord cu gruparea Caykur Rizespor pentru a prelua echipa de pe locul 16 în SuperLig, informează presa turcă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rizespor a pierdut, scor 1-4, meciul de duminică, disputat cu Malatyaspor, în deplasare, în etapa a XIX a campionatului turc şi este fără victorie de cinci etape. În urma acestui rezultat, croatul Stjepan Tomas a fost demis, iar conducerea clubului s-a orientat către Şumudică, potrivit star.com.tr.

Tehnicianul român este aşteptat, luni sau marţi, la Rize, oraş situat pe malul Mării Negre, la 1.100 kilometri est de Istanbul, pentru a semna un contract valabil pentru o periaadă de un an şi jumătate.

Rizespor ocupă locul 16, cu 21 de puncte din 18 meciuri, la cinci puncte de Kayserispor, de pe locul 18, retrogradabil.

Şumudică şi-a reziliat contractul cu Gaziantep la 10 ianuarie. El a preluat echipa în vara anului 2019 şi mai avea contract până în mai. Formaţia ocupa locul 4 în clasament, fiind la patru puncte de liderul Beşiktaş (16 jocuri).

În ciuda rezultatelor bune obţinute, plecarea antrenorului român s-a făcut după un scandal izbucnit între el şi preşedintele clubului, cu privire la prelungirea contractului.

Marius Şumudică a acuzat conducerea clubului că a vrut să îi scadă salariul, deşi rezultatele echipei au fost bune. În schimb, conducerea grupării l-a acuzat pe antrenorul român că are pretenţii financiare prea mari şi a precizat că i-a propus tehnicianului un nou contract cu salariul mărit în măsura posibilităţilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.