Dwayne "The Rock" Johnson a publicat pe contul de Instagram primele imagini din serialul "Young Rock", despre tinereţea sa. În imagini apar Adrian Groulx, Bradley Constant şi Uli Latukefu, trei actori care îl interpretează pe Dwayne Johnson la vârstele de 10, 15 şi 20 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Fiecare erou cu istoria sa... dar niciunul nu are mustaţa completă la vârsta de 15 ani", potrivit trailerului în care apare adevăratul Dwayne Johnson. 

Starul, unul dintre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood, a dezvoltat acest serial împreună cu Nahnatchka Khan, creatoarea "Fresh Off the Boat". 

Filmul, difuzat din februarie pe postul NBC, îi va aduce un omagiu tatălui lui The Rock, Rocky Johnson, care a murit în ianuarie 2020. Primul episod îi va fi dedicat: "Tatăl meu a fost un pionier. El a dărâmat barierele impuse oamenilor de culoare peste tot în ţara noastră în anii 1960, 1970 şi 1980. 

Rocky Johnson este interpretat de Joseph Lee Anderson.

Prolific, Dwayne Johnson a pregătit mai multe proiecte. El va lansa în 2021 două blockbustere: "Jungle Cruise", film de aventuri cu Emily Blunt, produs de Disney, şi thrillerul "Red Notice", cu Gal Gadot şi Ryan Reynolds, produs de Netflix. El va filma şi "Black Adam", un film cu supereroi.

De asemenea, plănuieşte cu Robert Zemeckis un film despre viaţa regelui Kamehameha I, care a unificat insulele hawaïene la începutul secolului al XIX -lea. Fostul luptător va produce şi o nouă versiune a aventurilor "Regelui Scorpion", precum şi urmarea "Hobbs & Shaw", un spin-off al "Fast & Furious".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.