La Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara, personalul medical primeşte, începând de duminică, cea de-a doua doză de vaccin împotriva COVID-19, doza de rapel, urmând ca la finalul procedurii centrul de vaccinare de aici să fie închis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
După 21 de zile de la prima doză de vaccin anti COVID-19, cadrelor medicale şi personalului administrativ din cadrul Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara le este administrat rapelul, adică cea de-a doua doză de vaccin.
Administrarea vaccinului a început duminică de la ora 9.00.
412 angajaţi ai unităţii sanitare vor fi imunizaţi împotriva COVID-19. 
Dozele de vaccin au fost aduse de la Centrul Regional de Stocare şi Distribuţie. Primele cadre medicale imunizate au fost, ca şi la prima vaccinare, din 27 decembrie 2020, medicii clinicilor de Pneumologie şi Boli Infecţioase, dar şi cei ai Compartimentului de Anestezie şi Terapie Intensivă.
Odată cu administrarea rapelului, centrul de vaccinare de la Spitalul de Boli Infecţioase Timişoara se închide.
La Timişoara funcţionează, începând de luni, pentru cea de-a doua etapă de vaccinare, doar două centre, unul la Spitalul CFR şi cel de-al doilea la Iulius Town - unul dintre mall-urile din municipiu. Alte şase centre de vaccinare vor fi deschise la nivelul judeţului Timiş, în municipiul Lugoj, în oraşele Deta, Făget Sânnicolau Mare şi în comunele Dumbrăviţa şi Ghiroda aflate lângă Timişoara.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.