Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că circulaţia feroviară este întreruptă pe secţia de cale ferată 200 Arad – Deva, în zona staţiei Milova, judeţul Arad, deoarece, din cauza condiţiile meteo nefavorabile a fost deformată şina. Autorităţile intervin la faţa locului pentru a remedia problema. La aproximativ 40 de minute, circulaţia a fost reluată însă cu o restricţie de viteză de 30 km/h în zona respectivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE „Circulaţia feroviară a fost reluată pe Magistrala 200 Arad – Deva, cu restricţie de viteză de 30 km/h, în zona staţiei Milova, judeţul Arad, unde, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, şina de cale ferată a suferit deformări”, a transmis Inspectoratul General al Poliţiei Române.

ŞTIREA INIŢIALĂ „Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, care au condus la deformarea şinei de cale ferată, circulaţia feroviară este întreruptă pe secţia de cale ferată 200 Arad – Deva, în zona staţiei Milova, judeţul Arad. Se intervine la faţa locului pentru remedierea problemei”, arată un anunţ de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.