Un bărbat înarmat a fost arestat, vineri seara, la Washington, în timp ce încerca să treacă peste unul dintre numeroasele puncte de control de lângă Capitol Hill, unde Joe Biden va depune jurământul în câteva zile, potrivit unui raport al Poliţiei citat de AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Wesley Allen Beeler, originar din Virginia, s-a prezentat vineri seară la un punct de control la mică distanţă de Capitoliu, detaliază raportul Poliţiei, consultat sâmbătă de AFP, care confirmă o informaţie a CNN.

El avea o acreditate "invalidă" pentru ceremonia de învestire a lui Joe Biden. 

Poliţia a găsit o armă încărcată şi mai mult de 500 de cartuşe asupra individului. Beeler a fost arestat pe loc pentru posesie de arme de foc neînregistrate şi deţinere ilegală de muniţie. 

Autorităţile se tem de noi violenţe în preajma ceremoniei de învestire a lui Joe Biden. 

Membrii Gărzii Naţionale au fost mobilizaţi în mai multe state americane, şi garduri au fost instalate în jurul unor parlamente locale, precum în California sau în Minnesota. 

Anul acesta, National Mall, imensa esplanadă din faţa Capitoliului, va fi închisă publicului. Doar persoanele acreditate corespunzptor vor fi autorizate în zonă şi este posibil ca numărul militarilor care patrulează să-l depăşească pe cel al spectatorilor. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.