O femeie a murit şi alta a fost rănită într-un accident rutier produs în localitatea Orbeasca de Jos din judeţul Teleorman, unde autoturismul în care se aflau cele două s-a răsturnat pe un tronson de rum pe care se circulă în condiţii de iarnă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, la locul accidentului au intervenit pompierii de la Detaşamentul Alexandria cu o autospecială de stingere, o abulanţă SMURD, un echipaj de descarcerare. Şi Serviciul de Ambulanţă Teleorman a trimis la faţa locului un echipaj medical.
 
La momentul sosirii echipelor de intervenţie, şoferiţa era neîncarcerată fiind conştientă şi cooperantă şi acuzând dureri la nivelul coloanei. Pasagera de pe scaunul din dreapta şoferului era încarcerată şi nu mai prezenta semne vitale.
 
Femeia rănită a fost preluată de echipajele medicale pentru a primi primul ajutor calificat, ea fiind să fie transportată la unitatea de primiri urgenţe Alexandria pentru investigaţii medicale. Pasagera decedată a fost scoasă din maşină cu ajutorul utilajelor de descarcerare.
 
Urmează ca poliţiştii să stabilească împrejurările producerii acestui accident.
Sursa foto: ISU Teleorman
Sursa foto: ISU Teleorman
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.