Presa australiană anunţă că belarusa Victoria Azarenka, americanca Sloane Stephens şi japonezul Kei Nishikori au fost plasaţi în izolare pentru două săptămâni şi privaţi de antrenamente, după testarea pozitivă cu Covid-19 a două persoane prezente în avionul care i-a adus de la Los Angeles la Melbourne.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Organizatorii au explicat că cele două persoane testate pozitiv sunt un membru al echipajului şi o persoană care are legătură cu turneul de tenis, însă fără a fi jucător.

"Membrul echipajului şi pasagerul au fost transferaţi la un hotel, conform procedurilor normale pentru cazuri pozitive", a declarat un purtător de cuvânt al programului de carantină din statul Victoria.

"Cei 66 de pasageri rămaşi sunt consideraţi drept cazuri contact. Niciun jucător sau membru al anturajului său nu-şi vor putea întrerupe carantina pentru a participa la un antrenament", a precizat sursa citată.

Astfel, cei trei jucători nu vor putea profita de cele cinci ore zilnice de antrenament prevăzute în condiţii foarte stricte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.