Două tiruri s-au ciocnit sâmbătă, între Braşov şi Sighişoara, după ce şoferul unuia dintre ele a adormit la volan. Şoferul care a produs accidentul a decedat. Circulaţia, blocată după accident, a fost reluată în jurul orei 9:00, pe un singur fir.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”Circulaţia rutieră pe DN13 (E60) Braşov – Sighişoara s-a reluat, pe un fir alternativ. Din cauza unei coliziuni între două autotrenuri, traficul fusese oprit pe ambele sensuri pe raza localităţii Buneşti. Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă periculoasă (remorca unuia dintre autotrenuri a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit de cabina celuilalt tir)”, anunţă Centurl Infotrafic

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Circulaţia rutieră pe DN13 (E60) Braşov – Sighişoara este întreruptă total pe raza localităţii Buneşti, judeţul Braşov, după ce – pe fondul adormirii la volan – un tir a lovit din spate remorca unui alt autotren~, a anunţat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

 În urma leziunilor suferite, şoferul care a proidusc accidentul a decedat.

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.