Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, îl acuză pe liderul PSD Iaşi, Maricel Popa, fost preşedinte al CJ Iaşi, că a furat pagina de Facebook a instituţiei, în încercarea de a bloca activitatea. ”Metehne vechi în medii noi”, afirmă Alexe, care anunţă că dacă administrarea paginii nu va fi redată instituţiei va face plângere pentru furt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
 
”Metehne vechi în medii noi! Maricel Popa nu acceptă înfrângerea şi continuă prin toate mijloacele să împiedice buna desfăşurare a activităţii Consiliului Judeţean Iaşi. Mai nou, acest individ asupra căruia am atras în mai multe rânduri atenţia cu privire la incapacitatea sa de a administra activitatea Consiliului Judeţean Iaşi, a FURAT astăzi pagina de Facebook a Consiliului Judeţean Iaşi”, a scris, joi, pe Facebook, Costel Alexe. 
 
Acesta consideră că ”nu este posibil ca o pagină oficială, a unei instituţii publice să fie administrată pe “persoană fizică” de un angajat cu contract pe perioadă determinată, despre care PNL Iaşi a atras atenţia în mai multe rânduri că lucra la promovarea PSD Iaşi, utilizând resursele şi timpul CJ Iaşi”. 
 
”Astăzi furtul a fost desăvârşit prin modificarea numelui paginii din “Consiliul Judeţean Iaşi” în “Senator Maricel Popa”. Adresa de web, adresa fizică, numărul de telefon, precum şi alte informaţii cu scop de identificare au rămas cele ale Consiliului Judeţean. Astfel, pe lângă furtul evident de imagine se încearcă şi inducerea în eroare a ieşenilor cu privire la datele de contact ale vremelnicului senator sau chiar cele ale CJ Iaşi, a mai scris alexe. 
 
Acesta cere predarea paginii către titularul de drept. 
 
”Somez pe această cale predarea paginii către titularul de drept – Instituţia Consiliul Judeţean Iaşi – şi încetarea acestor acţiuni premeditate de încercare a blocării activităţii CJ. În acelaşi timp, în cazul în care pagina nu va fi predată titularului de drept vom depune o plângere pentru furt şi vom deschide şi o acţiune în instanţă, inedită ce-i drept, dar totuşi de o gravitate reală”, a mai scris laexe pe Facebook. 
 
Liderul PSD Iaşi, Maricel Popa, a deţinut funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi până la alegerile locale din 2020. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.