Simona Halep a ajuns, joi, la Adelaide şi a intrat în carantină, înainte de a participa la Melbourne Summer Series şi la Australian Open, primul grand slam al anului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt foarte fericită că am ajuns în Australia. Mulţumesc foarte mult Tennis Australia şi tuturor celor care au ajutat. Îmi încep carantina în frumosul oraş al lui D (n.r. - Darren), Adelaide", a scris Halep, pe Twitter.

"Bine ai revenit în Australia, Simona", i-au transmis organizatorii AusOpen, pe aceeaşi reţea de socializare.

Din cauza pandemiei de coronavirs, organizatorii au impus tuturor jucătorilor obligativitatea de a ajunge la Melbourne până la 17 ianuarie şi apoi efectuarea unei perioade de carantină de 14 zile.

Un grupă restrâns de jucători şi jucătoare va efectua carantina la Adelaide, unde este programat un turneu demonstrativ. Ceilalţi sportivi vor fi în izolare la Melbourne.

Australian Open este programat să se desfăşoare între 8 şi 21 februarie, la Melbourne Park.

Cu o săptămână înainte, tot la Melbourne, sunt programate în paralel două turnee WTA 500.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.