Fostul sportiv Klete Keller, dublu campion olimpic la nataţie, a fost pus sub acuzare, miercuri, pentru că a participat la luarea cu asalt a Capitoliului, săptămâna trecută, la Washington, informează NBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Keller, în vârstă de 38 de ani, este acuzat că a obstrucţionat activitatea forţelor de ordine, a pătruns cu bună ştiinţă şi a rămas în zone restricţionate, a intrat făcând uz de violenţă şi a avut un comportament neadecvat.

Klete Keller apare în imagini cu cei care au pătruns în Capitoliu şi au împins poliţiştii care încercau să elibereze zona.

Keller are în palmares aurul olimpic la ştafetă 4x200 m liber, în 2004 şi în 2008. El a obţinut şi bronzul olimpic în 2000 şi în 2004 la 400 m liber şi argintul olimpic în 2000, la ştafetă 4X200 m liber.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.