Compania Iulius a anunţat marţi că asigură spaţii pentru campania de vaccinare în proiectele din reţeaua sa naţională şi pune astfel la dispoziţia autorităţilor, cu titlu gratuit, spaţii din cadrul proiectelor pe care le operează în Iaşi, Timişoara, Suceava şi Cluj-Napoca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Compania IULIUS continuă să susţină sectorul medical în criza cauzată de pandemie, implicându-se în campania de vaccinare prin punerea la dispoziţia autorităţilor, cu titlu gratuit, a unor spaţii din cadrul proiectelor pe care le operează în Iaşi, Timişoara, Suceava şi Cluj-Napoca”, anunţă compania.

Încă de la debutul pandemiei în România, la nivel de grup, Iulius precizează că a identificat şi a pus la dispoziţia autorităţilor spaţii în cadrul proiectelor sale din reţeaua naţională pretabile pentru realizarea vaccinării, cu scopul de a contribui la operativitatea acestui proces.

”Spaţiile asigurate gratuit în ansamblul mixed-use Iulius Town Timişoara, Iulius Mall Iaşi, Iulius Mall Suceava şi Iulius Mall Cluj respectă cerinţele prevăzute de autorităţile centrale în acest sens, inclusiv asigurarea fluxului unidirecţional intrare şi ieşire al persoanelor care se vaccinează”, arată grupul.

Organizarea activităţii centrelor de vaccinare va fi gestionată de instituţiile abilitate.

”Suntem parte din comunitate şi credem că este responsabilitatea tuturor să ne implicăm activ în depăşirea acestei perioade, care continuă să fie dificilă, pentru binele comun. Colaborăm cu autorităţile locale încă din luna martie a anului trecut şi am păstrat un dialog constant, astfel încât să identificăm măsuri şi soluţii aplicabile în domeniul nostru de activitate, pentru a ne asigura că oferim comunităţii destinaţii în care să continue să fie în siguranţă. Acum, le punem la dispoziţie spaţii adecvate pentru campania de vaccinare şi le susţinem în buna desfăşurare a activităţii acestor centre, iar autorităţile au răspuns pozitiv iniţiativei", a declarat Sebastian Mahu, head of asset management Iulius.

Iniţiativa este o continuare a demersurilor de susţinere a sectorului medical iniţiate în primăvara anului trecut, atunci când compania Iulius a donat peste 150.000 de euro către spitalele din oraşele în care este prezentă prin proiectele sale.

Compania Iulius este singurul dezvoltator şi operator de proiecte mixed-use de regenerare urbană din ţară. În portofoliul său se regăsesc două ansambluri mixte – Palas Iaşi şi Iulius Town Timişoara -, precum şi reţeaua Iulius Mall din Iaşi, Cluj-Napoca şi Suceava. Proiectele includ funcţiuni de retail, office, parc şi entertainment.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.