Marko Hietala, basistul grupului finlandez de metal simfonic Nightwish şi co-solist, a anunţat că va părăsi grupul şi "se retrage din viaţa publică", invocând "deziluzia cu privire la industria muzicală".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am lucruri de inventat (...) este periculos pentru mine şi pentru oamenii din jurul meu dacă continui. Unele gânduri au fost negre. Nu vă faceţi griji, sunt bine. Îi am pe cei doi fii, pe soţia mea, restul familiei, prieteni, un câine şi multă dragoste. Şi nu cred că mă voi retrage definitiv", a scris Marko Hietala, într-un lung mesaj publicat pe Twitter.

Muzicianul în vârstă de 54 de ani îi acuză pe producătorii de muzică că pun presiune pe artişti şi "împart incorect profiturile". 

Format în anii 1990, grupul Nightwish a devenit celebru la nivel mondial la începutul anilor 2000, în special prin vocea lirică a cântăreţei Tarja Turunen, care a părăsit formaţia în 2005.

Marko Hietala s-a alăturat formaţiei în 2001 ca basist şi co-vocalist. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.