Ben Affleck va regiza „Keeper of the Lost Cities” pentru Disney, adaptare a seriei de cărţi omonime scrisă de Shannon Messenger.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Affleck va regiza şi produce proiectul, va adapta scenariul împreună cu Kate Gritmon, iar Madison Ainley va fi producător executiv, potrivit Deadline.

Serialul „Keeper of the Lost Cities” o are în centru pe Sophie, o fată în vârstă de 12 ani, cu puteri telepatice, care caută răspunsuri despre abilităţile sale ţinute secret, aflând că de fapt nu este om, ci vine dintr-o altă lume care există simultan cu a noastră.

Actorul şi regizorul, care a jucat anul trecut în drama „The Way Back”, a încheiat recent filmările pentru „The Last Duel”, regizat de Ridley Scott, şi pentru thrilerul psihologic „Deep Water”, în care joacă alături de Ana De Armas.

Affleck a mai semnat regia pentru „Gone Baby Gone”, „The Town”, „Live By Night” şi „Argo”, care a fost recompensat cu Oscar. El a primit primul trofeu al Academiei americane în 1997, pentru scenariul „Good Will Hunting” scris împreună cu Matt Damon.

În luna august a anului trecut, a semnat pentru a regiza şi produce „The Big Goodbye: Chinatown and the Last Years of Hollywood”, despre filmul clasic „Chinatown”. Affleck va adapta cartea lui Sam Wasson, va regiza filmul şi îl va produce împreună cu Lorne Michaels, creatorul „Saturday Night Live”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.