Americanca Sofia Kenin, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 1, a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Abu Dhabi, prima competiţie feminină din 2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea a pierdut, luni, cu scorul de 6-2, 2-6, 0-6, în faţa Mariei Sakkari din Grecia, locul 22 WTA şi cap de serie numărul 9, după un meci de o oră şi 23 de minute.

Sakkari va juca în semifinale cu Aryna Sabalenka din Belarus, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 4, care a întrecut-o, în sferuri, pe Elena Rîbakina din Kazahstan, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 6, scor 6-4, 4-6, 6-3, în aproape două ore de joc.

În celelalte meciuri din sferturi se vor întâlni ucraineanca Marta Kostiuk, locul 99 WTA, şi spaniola Sara Sorribes Tormo, locul 66 WTA, precum şi rusoaica Veronika Kudermetova, locul 46 WTA, şi ucraineanca Elina Svitolina, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.