John Reilly, actor american cunoscut pentru că a jucat în numeroase seriale de succes, a murit în weekend la vârsta de 84 de ani, a anunţat fiica sa Caitlin Reilly pe Instagram, fără a dezvălui cauza morţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Imaginaţi-vă cea mai bună persoană din lume. Imaginaţi-vă că această persoană este tatăl vostru. Sunt atât de recunoscătoare că am putut să-i spus la revedere. Nu ştiu ce voi face, dar ştiu că va fi mereu cu mine", a scris ea.  

Celebru pentru că a jucat rolul personajului negativ Sean Donely între 1984 şi 1995 în "General Hospital", cel mai vechi serial american din toate timpurle, John Reilly este mai cunoscut pentru rolul Roy Ralston, mâna dreaptă a lui J.R din serialul "Dallas", şi cel al tatălui lui Kelly (Jenny Garth) în serialul adolescenţi "Beverly Hills, 90210".

A apărut şi în "The Love Boat" şi "Melrose Place", dar şi în soap opera "Passions" în anii 2000. Şi-a împrumutat vocea supereroului din Marvel Hawkeye în serialul animat din anii 1990 dedicat lui Iron Man.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.