Trei copii din Panciu, judeţul Vrancea, au ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Focşani, după ce au suferit arsuri în urma unui incendiu care le-a cuprins casa. Ulterior, cei trei copii au fost transferaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din primele informaţii, este vorba despre o fetiţă de 4 ani şi despre doi băieţi de 7 şi respectiv 9 ani. Toţi cei trei au suferit arsuri pe corp după ce locuinţa, din localitatea Panciu, le-a fost cuprinsă de foc. Băiatul de 9 ani este în stare critică, transferat la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti, unde este la Terapie Intensivă, în timp ce fraţii lui sunt la Chirurgie Plastică.

Conform IPJ Vrancea, cei trei copii au fost salvaţi din foc de un poliţist şi un jandarm.

"În timp ce se afla în patrulare în oraşul Panciu pe raza cartierului "Neicu", o  echipă mixtă formată dintr-un poliţist şi un jandarm a fost alertată de plânsetele unor copii şi fumul care se degaja din interiorul unei locuinţe. Imediat, cei doi au pătruns în curtea locuinţei unde au găsit doi minori în vârstă de patru, respectiv şapte ani care prezentau arsuri. Colegul nostru, agent de poliţie Mîrza Silviu a solicitat sprijinul unui echipaj medical, în imediata apropiere a locuinţei identificând şi un al treilea minor, în vârstă de nouă ani care prezenta, de asemenea, arsuri la nivelul feţei şi  membrelor. După ce s-au asigurat că minorii sunt în siguranţă, lângă autospeciala de poliţie,  agent de poliţie Mîrza Silviu şi sergent major Carabă Leonid cadrul IJJ Vrancea, împreună cu o rudă a copiilor au reuşit să stingă focul care cuprinsese mobila şi articole vestimentare aflate în încăpere.", a transmis luni purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Cătălina Murariu.

Cei trei copii au fost preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la  Spitalul Judeţean Focşani, de unde ulterior au fost transferaţi la Bucureşti 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.