Poliţiştii din Maramureş au întrerupt, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o petrecere la care participau 31 de persoane, organizată cu ocazia unei zile de naştere. Toţi participanţii au fost amendaţi contravenţional, cuantumul total al sancţiunilor fiind de aproximativ 20.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Maramureş, poliţiştii au fost anunţaţi, în dimineaţa zilei de duminică, la ora 4:28, printr-un apel la 112, despre faptul că într-un imobil din oraşul Tăuţii-Măgherăuş este muzică tare şi tulbură ordinea şi liniştea publică
„Poliţiştii ajunşi la faţa locului  au identificat 31 de persoane, printre care şi un tânăr de 20 de ani care a fost organizatorul evenimentului, respectiv sărbătorirea unei zile de naştere.  Toate persoanele au fost sancţionate contravenţional conform Legii 55/2020, iar organizatorul evenimentului a fost sancţionat şi pentru tulburarea liniştii publice conform Legii 61/1991. Valoarea totală a amenzilor aplicate de poliţişti în acest caz este de aproximativ 20.000 de lei” a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Maramureş, Ionela Cosma.
Este a doua petrecere care reuneşte un număr mare de persoane întreruptă de oamenii legii în acest weekend.
În noaptea de vineri spre sâmbătă jandarmii din judeţul Argeş au oprit un botez cu o sută de invitaţi, organizat în localitatea Răteşti. Tatăl copilului botezat a refuzat să se legitimeze şi a devenit recalcitrant cu forţele de ordine, el fiind amendat cu 1500 de lei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.