Poliţia Metropolitană Jakarta a stabilit un centru pentru identificarea victimelor în cazul dezastrelor, la Spitalul Kramat Jati, pentru ca cei care au murit după prăbuşirea aborului SJ182 al Sriwijaya Air să fie identificaţi, informează antaranews.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La centrul respectiv se vor putea prezenta familiilor celor care s-au aflat la bordul avionului pentru a-şi identifica apropiaţii, în cazul în care trupurile lor vor fi găsite, a declarat Yusri Yunus, purtător de cuvânt al Poliţiei Jakarta.

Poliţia foloseşte o echipă de căutare şi salvare pentru găsirea pasagerilor avionului Boeing 737-500 care se deplasa pe ruta Jakarta-Pontinak, despre care autorităţile cred că s-a prăbuşit în largul insulelor Laki şi Lancang, sâmbătă după-amiază.

Vizibilitatea scăzută din apele din largul insulelor pune în dificultate echipele care participă la căutări. “Angajaţii noştri sunt pe teren şi au găsit câteva bucăţi ale avionului. Obstacolul cu care ne confruntăm este vizibilitatea slabă, pentru că este noapte”, a afirmat Bambang Suryo Aji, reprezentant al autorităţilor indoneziene.

Autorităţile cred că zborul SJ182 s-a prăbuşit la câteva minute după decolarea de pe aeroportul internaţional Soekarno-Hatta. Controlorii de trafic au pierdut legătura cu avionul la ora locală 14.40. La bordul avionului se aflau 62 de oameni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.