Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor publice şi Administraţiei Cseke Attila a avut vineri o întrevedere cu Asociaţia Comunelor din România, la cererea asociaţiei. Acesta a precizat că susţine necesitatea schimbului de idei între instituţie şi structurile asociative ale autorităţilor administraţiei publice locale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ministerul Dezvoltării este deschis la dialog faţă de structurile asociative ale autorităţilor administraţiei publice locale. Considerăm că aceste consultări continue sunt importante pentru o cooperare optimă şi pentru un schimb de idei în vederea bunei funcţionări a administraţiei publice din România. Am desprins câteva idei şi proiecte importante de eficientizare şi simplificare a procedurilor administrative necesare funcţionării autorităţilor publice locale pe care dorim să le implementăm împreună cu structurile asociative”, a afirmat Cseke Attila, la finalul întâlnirii de vineri, potrivit unui comunicat de presă al instituţiei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.