Deputatul PSD Daniel Suciu a declarat că Guvernul Cîţu a adoptat o ordonanţă de urgenţă prin care sunt îngheţate salariile cadrelor medicale. „Nu a fost suficient că au fost păcăliţi şi nu au primit sporurile anul trecut pentru lupta lor cu pandemia”, mai spune social-democratul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Noaptea ca liberalii şi pluseriştii, Guvernul Cîţu a adoptat o ordonanţa de urgenţă prin care salariile cadrelor medicale sunt îngheţate. Nu a fost suficient că au fost păcăliţi şi nu au primit sporurile anul trecut pentru lupta lor cu pandemia, nu a fost suficient că urmaşii celor 81 de cadre medicale decedate nu primesc pensie, acum umilinţa este desăvârşită! Voi împărţiţi funcţii, alegerile au trecut şi puteţi să vă bateţi joc de oameni. Sunteţi buni doar la minţit!”, a explicat Daniel Suciu, într-un mesaj video postat vineri pe pagina de Facebook a PSD. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.