Reputatul naturalist britanic David Attenborough a dezvăluit într-un interviu acordat BBC că nu va reveni pe Instagram, cont pe care l-a deschis în luna septembrie a anului trecut, stabilind un record de urmăritori, şi pe care l-a abandonat în luna noiembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am destule probleme cu postarea”, a spus el vineri. „Am fost convins să realizez un mesaj despre conservare. Aşadar, pentru o perioadă am contribuit pe Instagram, dar am ieşit acum. Şi nu intenţionez să revin”.

El a dezvăluit că preferă să ţină legătura cu oamenii prin scrisori. „Primesc aproximativ 70 de scrisori pe zi”, a subliniat Attenborough, care a spus că este încântat să răspundă celor care îi scriu.

În emisiunea de vineri dimineaţă, el a primit şi câteva întrebări din partea unor telespectatori.

Prima întrebare: Care a fost cel mai înfricoşător animal pe care l-aţi întâlnit?

Răspunsul a fost elefantul. „Vin alergând spre tine cu viteza unei maşini, cu urechile fluturând şi trompa ridicată. În felul ăsta îţi spun să nu te apropii”. 

Despre care este cel mai simplu mod în care cineva poate contribui la încetinirea schimbărilor climatice, naturalistul a spus: „Nu irosiţi nimic. Nu irosiţi mâncare, energie electrică, combustibil. Nu irosiţi hârtie. Toate astea costă planeta, iar dacă am trăi mai econom lumea ar fi un loc mult mai bun”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.