Două persoane sunt cercetate de către poliţiştii din Botoşani după ce au furat cardul bancar al unui bărbat cu care se aflau la muncă în Austria, iar când au revenit în ţară au mers la un ATM şi au scos de pe cardul respectiv 900 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, pe data de 7 ianuarie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale  au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară emise de Tribunalul Botoşani, la locuinţele a două persoane din comuna Stăuceni, judeţul Botoşani.
“Persoanele în cauză, un bărbat de 40 de ani, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt şi violarea secretului corespondenţei şi o femeie de 38 de ani, cercetată sub aspectul comiterii infracţiunilor de accesul ilegal la un sistem informatic şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos ar fi sustras, în luna decembrie a anului trecut, din cutia poştală, cardul bancar aparţinând unui bărbat împreună cu care se aflau la muncă în Austria, iar în momentul în care au revenit în România au folosit cardul la un ATM de pe raza municipiului Botoşani, operaţiune în urma căreia au sustras în mod fraudulos suma de 903 euro”, a transmis IPJ Botoşani. 
Sursa citată menţionează că în urma percheziţiilor au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe mijloace materiale de probă.
Activităţile au fost desfăşurate cu sprijinul poliţiştilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi a poliţiştilor din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.1 Botoşani.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.