Un medic, un asistent si o a treia persoană, angajată în rândul personalului auxiliar la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Timişoara, au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19, după ce au primit prima doză de vaccin împotriva virusului SARS CoV-2. Managerul unităţii medicale, medicul Cristian Oancea, a declarat că cei trei se aflau în cursul bolii când au primit vaccinul, dar că nu prezentau simptome.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Era în cursul bolii deja. Am vaccinat aceste persoane şi când au prezentat simptome minore, le-am găsit pozitive. Dar nu este în contextul vaccinării. Credem că dinainte au contactat virusul, dar erau asimptomatici. Acum sunt stabili, au simptome minore”, a declarat medicul Cristian Oancea, pentru News.ro.

Este vorba despre un medic, un asistent şi o a treia persoană, angajată în rândul personalului auxiliar.

Până acum, la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, 500 de persoane, din rândul angajaţilor, au primit prima doză de vaccin împotriva COVID-19.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.