Contractul lui Nicandro Breeveld cu CSM Politehnica Iaşi s-a încheiat, miercuri, pe cale amiabilă. Deşi înţelegerea era valabilă până la finalul sezonului, mijlocaşul a solicitat întreruperea contractului cu şase luni mai devreme din motive personale, informează clubul ieşean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost o plăcere pentru mine să fiu parte din club, să colaborez cu oameni deosebiţi. Cine ştie ce ne rezervă viitorul? Poate ne vom revedea... Sunt convins că în partea a doua a campionatului Poli va avea rezultate mult mai bune pentru că se lucrează foarte bine şi echipa merită. Mult succes!", a declarat jucătorul.

De origine surinameză, Breeveld, 34 de ani, a început fotbalul în Olanda şi a ajuns în România în 2011, prima dată la Astra Giurgiu. A evoluat apoi pentru Jiul Petroşani, Gaz Metan, Pandurii şi FCSB, echipă alături de care a cucerit campionatul şi Cupa României.

În 2016 s-a transferat în Emiratele Arabe. A mai jucat în Cipru, la Omonia Nikosia şi în Qatar, la Al Markhiya, înainte de a ajunge la Iaşi, în vara anului 2019.

Contractul lui Nicandro Breeveld cu CSM Politehnica Iaşi s-a încheiat, astăzi, pe cale amiabilă. Deşi înţelegerea era valabilă până la finalul sezonului, mijlocaşul a solicitat întreruperea contractului cu 6 luni mai devreme din motive personale.   

"A fost o plăcere pentru mine să fiu parte din club, să colaborez cu oameni deosebiţi. Cine ştie ce ne rezervă viitorul? Poate ne vom revedea... Sunt convins că în partea a doua a campionatului Poli va avea rezultate mult mai bune pentru că se lucrează foarte bine şi echipa merită. Mult succes!"
Nicandro Breeveld - fost jucător la CSM Politehnica Iaşi
<
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.