Un număr de 2.868 de persoane s-au vaccinat până în prezent în judeţul Timiş, în prima fază a vaccinării împotriva COVID-19, dintre care 657 numai în ultimele 24 de ore. Cele mai multe vaccinuri s-au administrat la Spitalul Judeţean Timişoara - 953.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Timiş, în ultimele 24 de ore, în cadrul primei etape de vaccinare împotriva COVID-19 s-au administrat 657 de vaccinuri la: Spitalul orăşenesc Făget - 23, Spitalul de Copii Timişoara -26, Spitalul orăşenesc Sânnicolau Mare - 30, Spitalul Militar Timişoara - 35, Spitalul orăţenesc Deta - 65, Spitalul Municipal Timişoara -  120, Spitalul CFR Timişoara -  41, Spitalul Judeţean Timişoara - 297, Spitalul orăşenesc Jimbolia - 20.
 
De la debutul campaniei de vaccinare şi până în prezent, în Timiş, s-au administrat 2.868 de doze de vaccin împotriva virusului SARS-CoV-2, dintre care cele mai multe la Spitalul Judeţean Timişoara.
 
Astfel, s-au administrat la Spitalul Municipal Lugoj - 160 de doze, Spitalul orăşenesc Făget - 60, Spitalul de Copii Timişoara -411, Spitalul orăşenesc Sânnicolau Mare - 40, Spitalul Militar Timişoara - 245, Spitalul orăşenesc Deta - 110, Spitalul Municipal Timişoara -  240, Spitalul CFR Timişoara -  104, Spitalul de Boli Infecţioase Timişoara - 500, Spitalul Judeţean Timişoara - 953, Spitalul orăşenesc Jimbolia - 45.
 
Un nou transport de vaccin anti COVID-19 a ajuns, miercuri dimineaţa, la Timişoara. Cutiile cu vaccin au fost aduse cu o aeronavă pe Aeroportul Internaţional Traian Vuia de unde au fost preluate şi transferate sub pază la depozitul de la Spitalul Militar.
 
Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Timiş, acest transport contine 12 cutii a câte 195 de flacoane. Aceasta înseamnă 11.700 de doze de vaccin anti COVID-19. Cutiile sunt unele speciale, au gheaţă carbonică şi folie etanşă.
 
De la aeroport, vaccinul a fost preluat cu o maşină şi transportat sub escorta poliţiei şi a jandarmeriei la centrul regional de depozitare de la Spitalul Militar Timşoara. De aici, vaccinul va fi trimis spre centrele din cele patru judeţe arondate acestuia: Timiş, Caraş-Severin, Arad şi Hunedoara.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.