Două accidente şi mai multe tamponări în care au fost implicate 23 de autoturisme a avut loc, miercuri dimineaţă, pe varianta ocolitoare a Braşovului, patru persoane fiind rănite şi transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Ulterior, Poliţia Judeţeană Braşov a arătat că au avut loc două accidente, unul în care au fost implicate şase maşini şi un altul cu două autoturisme, dar şi tamponări, în total fiind implicate 23 de autovehicule.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Braşov au transmis că la spital au fost transportate în total patru persoane, conştiente.

Traficul a fost deblocat.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Pe VO1(varianta ocolitoare a municipiului Braşov), din cauza unor tamponări în care au fost implicate mai multe autoturisme, traficul rutier este blocat la intrarea către DN13. Precizăm că pe anumite porţiuni s-a format polei”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, care recomandă şoferilor să reducă viteza şi să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din faţă.

Accidentul a avut loc pe centura municipiului Braşov, la ieşirea spre Sânpetru.

Iniţial, s-au tamponat patru maşini, ulterior având loc şi alte accidente, în total fiind implicate peste 10 autovehicule.

În urma accidentului, au fost rănite trei persoane, care sunt conştiente, neîncarcerate, conform ISU Braşov.

La intervenţie au fost prezente o autospecială de descarcerare, o autospecială de stins incendii cu apă şi spumă şi 3 echipaje SMURD.

 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.