Un incendiu a izbucnit, marţi după-amiază, la Spitalul de Psihiatrie din Gătaia, judeţul Timiş, într-un salon al pavilionului în care sunt internaţi pacienţi cu COVID-19. Focul a pornit după ce o persoană cu probleme psihice a dat foc unei saltele, fiind stins de cadrele medicale cu un extinctor. Pacienţii din pavilion au fost evacuaţi totuşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit pompierilor din Timiş, în salonul în care a izbucnit incendiul erau internate două persoane, una dintre ele având probleme psihice.

Acea persoană a dat foc unei saltele, iar personalul medical a intervenit rapid şi a reuşit să stingă flăcările cu un extinctor.

Pacienţii aflaţi în pavilionul respectiv au fost evacuaţi, în urma incendiului nefiind înregistrate victime.

Acolo au fost ajuns şi pompierii cu autospeciale şi ambulanţe SAJ de la Spitalul Orăşenesc Deta, dar nu a fost nevoie de intervenţia acestora.

În prezent se lucrează la decontaminarea pavilionului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.