Actorul britanic Rowan Atkinson, cunoscut în întreaga lume pentru personajul Mr. Bean, va putea fi văzut anul acesta în serialul „Man vs Bee”, ce va fi disponibil pe Netflix, iar într-un interviu acordat Radio Times a vorbit despre forma de ostracizare online „cancel culture”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a declarat: „Problema pe care o avem online este că un algoritm decide ce vrem să vedem, ceea ce creează o viziune simplistă şi binară a societăţii. Devine un fel de eşti cu noi sau împotriva noastră. Şi, dacă eşti împotriva noastră, meriţi să fii «anulat»”.

Actorul în vârstă de 65 de ani a mai spus că este important să fim expuşi unui spectru larg de opinii, „dar ce avem acum este echivalentul digital al găştii medievale care merge pe străzi în căutarea cuiva pe care să îl ardă”.

„Aşadar, este înspăimântător pentru oricine este victima acestei găşti şi pe mine mă sperie legat de viitor”.

În acelaşi interviu, el a mai spus că nu îi mai face mare plăcere să interpreteze personajul Mr. Bean. „Toată responsabilitatea nu este plăcută. Găsesc că e stresant şi epuizant şi abia aştept să îi pun capăt”.

Privitor la filmul animat cu Mr. Bean, Atkinson a spus că este mai simplu să realizeze vocea pentru personaj.

„Man vr. Bee” va fi lansat anul acesta de Netflix. Atkinson joacă rolul unui bărbat care trăieşte într-un conac şi care duce un război cu o albină.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.