Prima persoană din Vrancea care s-a vaccinat împotriva noului coronavirus este medicul epidemiolog Janina Lazăr, director adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce a primit serul anti COVID, medicul Janina Lazăr a declarat că a ales să se vaccineze pentru siguranţa sa şi a familiei sale, dar şi pentru a putea călători în siguranţă.

"Am ales să mă vaccinez pentru siguranţa mea şi a familiei mele, pentru că îmi doresc să revin la o viaţă normală, ca înainte de pandemie. Le recomand tuturor să se vaccineze pentru a ne desfăşura activitatea în linişte, să călătorim în siguranţă, să putem petrece concediile în siguranţă, pentru a fi protejaţi de acest virus", a afirmat epidemiologul Janina Lazăr.

În Vrancea au ajuns, noaptea trecută, 975 de doze de vaccin şi se estimează că în cel mult 5 zile acestea vor fi epuizate. Între timp sunt aşteptate însă noi doze de vaccin anti-COVID.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.