Un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost înjunghiat mortal de un bărbat, în timpul unei petreceri organizate în comuna Dumbrava din judeţul Prahova. Agresorul a fost reţinut, iar anchetatorii au formulat propunere de arestare preventivă pe numele acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Scandalul a izbucnit în timpul unei petreceri organizate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Dumbrava, la eveniment fiind invitaţi mai mul tineri.
 
Reprezentanţi ai Parchetului Tribunalului Prahova au declarat că primele date din anchetă arată că în incidentul izbucnit din motive minore, cel mai probabil pe fondul consumului de alcool, au fost implicaţi mai mulţi tineri, unii dintre ei minori. În timpul unei încăierări, bărbatul de 22 de ani a fost înjunghiat, el neputând fi salvat. 
 
Principalul suspect în acest caz a fost reţinut pentru 24 de ore, iar anchetatorii au formulat pe numele său propunere de arestare preventivă, urmând a fi prezentat instanţei de judecată sub acuzaţia de omor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.